Printer Friendly Version A Szerb Kultúra Hónapja Magyarországon: Verica Rakočević divatbemutatója a Nagykövetségen, 2016.09.30. @ 3 October 2016 01:49 PM

Szerbia Köztársaság Nagykövetségén tartották szeptember 30-án Verica Rakočević ismert szerb divattervező kollekciójának bemutatóját, amelyre a Szerb Kultúra Hónapja rendezvénysorozat keretében került sor, és amely a jelenlevők körében nagy érdeklődést váltott ki. A meghívottak között volt a magyarországi szerb közösség számos tagja, a diplomáciai kar képviselői (elsősorban a nagykövetek feleségei), a magyarországi divatvilág legtekintélyesebb stílusszakértői és divattervezői, valamint a magyarországi szerb média képviselői.
A jelenlevőket a Szerb Kulturális és Dokumentációs Központ képviseletében Dijana Đurić köszöntötte, aki a szerb divat magyarországi bemutatásáért köszönetet mondott a divattervezőnek és Szerbia Nagykövetségének, és kiemelte, hogy a vezető szerb divattervező legújabb, „No limit” elnevezésű kollekciója a Szerb Kultúra Hónapja magyarországi rendezvénysorozatának egyik legkiemelkedőbb eseménye. A divatbemutató után alkalmi fogadásra került sor.