Printer Friendly Version Deseta medijska konferencija dijaspore i Srba u regionu @ 11 December 2020 08:12 AM

Udruženje novinara Srbije, uz podršku Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije, organizovaće 29.12.2020. godine Desetu medijsku konferenciju dijaspore i Srba u regionu.

Konferencija će zbog pandemije virusa COVID-19 biti održana preko ZOOM aplikacije. Tema Desete medijske konferencije biće rad medija, organizacija i udruženja Srba iz regiona i dijaspore tokom pandemije izazvane virusom COVID-19, kao i na koji način je pandemija uticala na kvalitet rada i ekonomsku održivost medijske delatnosti Srba u dijaspori i regionu. U drugom delu Konferencije planirano je da se predstavi sajt Udruženja novinara Srbije www.umrezavanje.rs, koji je pokrenut povodom ove Konferencije sa idejom da predstavlja platformu za umrežavanje medija i organizacija Srba iz regiona i dijaspore sa matičnom državom.

Prijave za učešće na Desetoj medijskoj konferenciji dijaspore i Srba u regionu zainteresovani predstavnici medija, udruženja i organizacija Srba iz Mađarske mogu da pošalju na adresu ana.petronijevic@uns.rs. Rok za slanje prijava je 17.12.2020. godine.